Joo, nyt sit ollu pari päivää himassa..

Mä luulin että kun tulen kotiin, niin tää ois kivaa ja rentouttavaa.. Mutta aika ristiriitaiset fiilikset. 

Mä haaveilin tästä oman kämpän rauhasta, toimivista suihkuista, kiireettömyydestä, ja muista mukavuuksista mihin on tässä omassa kämpässä/suomessa tottunut..

Mutta jo ekana päivänä kun istuin tohon sohvalle, niin tuli jo se olo että tässä sitä taas istutaan ja mitään ei tapahdu. Seinät kaatuu päälle ja ahdistaa tää elämän tyhjyys tässä koirankopissa.. Just näitä fiiliksiä oli liikaa ennen reissua, ja ajattelin että pieni tuuletus(eli reissu) auttais tähän. Ja että menis edes pari viikkoa ennen kuin täällä arki ottaisi voiton, ja oltaisiin lähtö ruudussa.. Tottakai tää vaatii sopeutumista, kun on just ollu liikenteessä 2kk, ja joka päivä on "jotain uutta" tekemistä ja kaikki pienetkin asiat tuntuu jännittävämmältä kuin täällä kotona.. Saa nähä millainen kriisi tästä itelle tulee.. Toisaalta on ollu aika pitkään sellanen fiilis ettei täällä suomessa ole mulle mitään, niin miksei sitten pakkaisi kamojaan ja häipyis täältä etsimään sitä jotain jostain muualta, koska onhan tässä ympärillä muutakin kuin mitä omasta ikkunasta näkee.. No katotaan nyt koulu loppuun, ja puntaroidaan vähän elämää, ja jos mitta täytyy niin sit se on soromnoo!!!!!

 

Joo, yritin saada noita kuvia tähän mutta en osaa.. joten täytyy näyttää niitä sit erikseen..

 

Oli tarkotus tehä pieni yhteen veto, noiden kotiutumis tunnelmien lisäksi mutta täytyy sanoa etten tiedä mitä kirjoittaa..

Hyvä reissu :) Kiitos vaan kaikille jotka sen mahdollisti!!!!