No niin viimeisia kirjotteluita...

Huh,huh... Tullu taottua nyt 14 paivaa putkeen.. Rupee olee aika naatti..

Tossa aikasemmassa viestissa olin vahan ylimielinen, siita miten hommat natsas.. Heti kun paasee vahankin pissia paahan, niin kyl taa takomis homma osaa lyoda sut taysin maan rakoon.. Oli tosi kiva lopettaa duunit tayteen pettymykseen.. Tuli taas se fiilis ettei tasta tuu mitaan ja etta vois vaihtaa vaate puolelle tai jotain muuta... Jotenki on aika lyoty olo.. tassa pitkin viikkoa tullu vaan tupellettua ja mokailtua. ei mitaan isoa mut kun sita haluis nayttaa etta musta ois jotain hyotyakin niin eihan se niin mee.. tuli sahlattya yksien vahan haastavampien pihtien kanssa kokonainen paiva. sit tanaan tein vasaraa ja kaikki mita ma tein meni pain prinkkalaa.. En tiia sita yrittaa liikaa kun on niin sanottu "nayton paikka" ja haluaa onnistua liikaa joten ei osaa rentoutua....

Sita haaveilee siina kun alottaa etta nyt ma laitan porukan leuat lattiaan ja kaikki hurraa/vislaa ja taputtaa mulle sit lopuksi. ja tulee taputtelemaan selkaan etta ootsa aika aijja!!! Levittaa punaisen maton siihen sun jalkojen juureen ja toivoo etta ma voisin nayttaa miten se tehdaan!!! :)

No eihan se nyt niin vaan mene...prkl....

Vaan hirveeta noyryytystahan se on, jengi kyselee tyhmia ja ihmettelee et mikset sa vaan tehnyt niin tai nain. tai etta mika tossa nyt on vaikeeta.

No se oli siina duunin osalta.. Mutta tanaan mennaa duuni porukalla pubiin, niin eikohan siella pysty huuhtelemaan tan tappion mielesta. Ja sit huomenna kaymaan sellasessa pikku kylassa nimelta Lontoo. JA sit, niin ihanaan omaan pikku lavaan jota onkin jo vahan ikava.

En tieda mista tassa nyt viela kirjottelis... Mietitaas..

No saasta sen verran etta aika ok kelit ollu. Vaikka odotin paljon enemman sadetta ja kuraa.

No en tia ei tassa jaksa vakisin pusertaa.

 

TOTUUS on kuitenkin etta alkaa uskoko mita ihmiset kertovat, vaan menkaa itse katsomaan!!!!!

 

En tieda tuleeko enaa kirjoteltua.. Saatan kirjottaa viela kotoa jos tietokone toimii,ja jos nappaa.

Eipa tassa muuta kuin etta nahdaan siel sit, ja toivottavasti olette nauttineet tasta kuivasta vakisin kirjoittelusta ja toivottavasti se on aiheuttanut turhautumista!!!