Ok, nyt on pari viikkoo takana. tassa mailman neljanneksi kauneimmassa kaupungissa!

No kauneus on katsojan silmassa..

Tuolla kun kun kulkee kaduilla ja nakee aika paljon kodittomia ja muita kadun miehia\naisia niin tulee vahan pahaolo.

Minulla on koti ja vaatteita ruokaa syotavaksi\puhdasta vetta. Silti loytyy "ylimaaraista rahaa" lahettaa minut tanne saamaan elaman kokemuksia. Mista tietenkin olen kiitollinen mutta, jotenki tuntuu etta eiko tata hyvinvointia voisi vahan tasapuolisemmin jakaa???

No ihmisisen maaritelma, on kautta aikain ollut turhuuden maara. Sina et ole ihminen ellei sinulla ole mahdollisimman paljon turhaa elamassa. Ja juuri se erottaa meidat elaimista. Jotkut sanovat etta se on alykkyys tai kommonikaatio. Mutta mina vaitan etta se on turhuus! Mita enemman turhaa sinun elamassa on sita puhtaapi sydan ja sita avuliaampi ja jalompi sina olet. Eiko?

Koko ajn on pakko tehda turhia asioita jotta muut ihmiset voivat katsoa sinua ylospain ja ajatella etta ompa siina turha ihminen! Syodaan, vaikka ei ole nalka. Juodaan, vaikka rakko on jo rajahtamassa. Ostetaan vaatteita, vaikka ei ole kylma. Laitetaan vuoristo ilmaa auton renkaisiin, vaikka tavallinen ilma riittaisi... YMS...

Sitten mennaan sosiaaliseen mediaan esittelemaan sita turhuuden kasaa joka on saatu kerattya. Ja nua muut alemmat oliot sitten ihmettelevat ja katsovat sinua ylospain ja miettivat onkohan han jumalan poika??? ..Vai Jumala itse????

 

No jotta kaksinais moralismi jatkaisi kaunista kukoistustaan. Onhan minukin kerattava turhuuden lajani!!! Ja tassa sita nyt sitten nillitetaan asioista, vaikka todellisuudessa enhan mina valita P*******n!! Siina missa rikkaat ryostavat tyovakea, niin me ryostetaan alempaa luokkaa! Ja nain tama ihmisen turha poyra pyorii. Aina ja iankaikkisesti!!!!

 

No siina vahan tunteita ja tuntemuksia.

Ok kai sita vois yrittaa jauhaa jotain muutakin!

 

Duuni paikka on loistava! hyva henki porukan kesken ja huumoria riittaa! Aika sekava kaveri se paa seppa siella. siis hyvalla tavalla! Ei voi kun nauraa kun se tulee huutelemaan mun sukunimea ja kyselemaan etta miten menee.

En tieda mita ne ajatelee mun tyon teosta. Mutta tuntuu kylla etta ne ainakin on hyvaksynyt mut porukkaan. Ihan kuin olisin ollut siella jo pitempaankin duunissa!

Toistaseksi olen paasyt vahan kone vasaroimaan,prassaamaan ja sit ihan yleista metalli hommaa touhuumaan. ens viikonloppuna paasen koko viikonlopuksi sen mestari sepan kurssille. en tieda viela mita se sisaltaa, mutta eikohan se aika puhdasta takomista ole!

On kylla tosi vaikeeta taa kirjottelu.. Kun ei oikein tieda mita pitas kertoa.. tapahtunut niin paljon kaikenlaista etta vaikee keksia just ne oikeet asiat.

Majotuksista sen verran etta aika hyva kontrasti ollu birminghamin ja edinburhgin valilla... Birminghamin kamppa oli vahan jopa yli siisti ja kaikki tiptop. kun taas taalla suihku ei toimi kunnolla ja kylma huone koska ikkunat vuotaa, jaakaapissa on karvoja, lattia narisee ihan hulluna ja sit kaiken kukkuraksi tolla mun emannalla on pikku vauva, joka tietenkin herailee itkemaan jokaisesta pienestakin metelista.. No onneks on korvatulpat keksitty!!! Ja ASENNE!! Jos tasta selvii niin oppiipahan arvostamaan kotipoulen juttuja!!!!

 

Jep Palataan taas asiaan..

Nyt taytyy menna tekemaan turhuuksia!!!  :)