MORO!

Nyt on oltu reilu viikko taalla..

Jaa-a.. Mita sita nyt sit sanois/kertois..

Lento meni semi ok. Vahan pisti naurattamaan kun sattu aika kovaa turbulenssia jossain valissa matkaa, ja kone tarisi ja pomppi, tavalla jota en ole ennen kokenut. Ja ne paatti nayttaa samalla jotain lounto dokkaria jossa oli hullu eloon jaamis kamppailu jonkun ravun ja naadan valilla! HAHAAA!! Kylla rentuotti!

No sit tietysti kuningas kunnan piti ryostaa mut viela, kun ostin juna lipun.. Kuuskytviis V***N puntaa!!! Kaskun eivat tuupanneet takakonttiin samalla.. prkl...

no paasin kampille ja tapasin houstin. vanhemman puoleinen rouva, avulias ja mukava. Kaytiin kattoo yks paiva jotain folkki live musaa sen kanssa. musa ei ollu mun makuun mut sielta sai bissee, ni menihan se.. Kamppa on perus britti rivari. vahan paremmalla seudulla. on vaan aika kaukana birminghamista, mut lahella pajaa

Nii joo kylhan yks avulias pien yrittaja puhals multa 30puntaa ekana viikonloppuna kun kavin birminghamissa. no se on toinen tarina.

Seppa on loisto tyyppi. ja paja ok. vahan ehka pieni mut ajaa asian. ekalla viikolla tein jotain perus huttua ja osia. Mut nyt oon paassy takomaan,Mista irtoo aina hyva heijjari!!!!! :)

Siin oli jotain.. Aika loppuu tasta helkkarin koneesta joten yritetaan myohemmin uudestaan..

 

Nii kuvia en tietenkaan ole muista nut ottaaa..